Feyenoord wil Clasie behouden: "Ligt minder druk op"

15 juli 2014, 08:18

Graziano Pellè is al weg en de verwachting is dat ook Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat en Stefan de Vrij binnenkort vertrekken. Wat Martin van Geel betreft, technisch directeur van Feyenoord, stopt daarmee de leegloop. Hij hoopt Jordy Clasie, die in de belangstelling van FC Porto staat, in de Kuip te kunnen houden.

"Wij denken dat het met Jordy zo'n vaart niet loopt", zegt de directeur van Feyenoord in De Telegraaf. "Bij hem ligt er minder druk op om te gaan. Hij is dik tevreden bij Feyenoord en wij willen hem absoluut niet kwijt."

Van Geel wil er alles aan doen om Feyenoord sportief op de been te houden. "We willen heel ver gaan om de rest van het team te behouden. We willen niet alleen een goed gevulde portemonnee hebben, waardoor we in no time financieel gezond zijn geworden, maar ook sportief presteren in de top van Nederland", stelt hij.

Iemand als De Vrij is volgens Van Geel simpelweg niet te houden. "Stefan is een zelf opgeleide speler, die vijf jaar in het eerste heeft gespeeld, een fantastisch WK achter de rug heeft en nog maar één jaar contract heeft. Als de goede club met de goede prijs komt, zullen we daar absoluut naar kijken", toont hij zich realistisch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen