Trefzekere De Jong onderuit, Koeman wint wel

15 juli 2014, 23:59

Hoewel hij met een fraai doelpunt de score opende, heeft Siem de Jong zijn eerste wedstrijd in het shirt van Newcastle United verloren. Derdeklasser Oldham Athletic A.F.C. bleek dinsdag in een oefenduel met 2-1 te sterk voor de Premier League-club.

De Jong, die meteen de aanvoerdersband mocht dragen bij Newcastle United, tekende in de veertiende minuut met een vrije trap voor de 0-1. Die score bleef lang staan, maar in de laatste 22 minuten boog Oldham de achterstand om in een 2-1 overwinning.

Bij Newcastle United had, naast De Jong, ook Vurnon Anita een basisplaats. Tim Krul en Daryl Janmaat waren nog niet van de partij. Beide spelers hebben nog vakantie omdat ze met het Nederlands elftal actief waren op het WK in Brazilië. Laatstgenoemde werd bovendien pas vandaag (dinsdag) ingelijfd.

Coach Ronald Koeman debuteerde bij Southampton met een 4-0 oefenzege op de amateurs van EHC uit het Limburgse Hoensbroek. Jos Hooiveld en Dusan Tadic kwamen na rust in de ploeg bij The Saints, Graziano Pellè zat nog niet bij de selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen