Boulahrouz wil 'maatje' Afellay naar de Kuip sleuren

16 juli 2014, 11:05

Een terugkeer naar Nederland is voor Ibrahim Afellay vooralsnog geen optie, liet zijn zaakwaarnemer onlangs weten. Khalid Boulahrouz, een goede vriend van de oud-PSV'er, hoopt de spelmaker op andere gedachten te kunnen brengen. Hij ziet Afellay graag naar zijn nieuwe club Feyenoord komen, zegt hij in Sp!ts.

"Ibrahim is mijn beste maatje. Als ik een handje kan helpen dat hij bij Feyenoord komt spelen, zal ik hem zeker hier naartoe sleuren", zegt de Kannibaal over de mogelijke komst van Afellay. "Het zou fantastisch zijn. Een voetballer van het kaliber Afellay vind je niet overal. Ik heb het hem nog niet gevraagd, maar zal dat zeker doen."

Afellay staat onder contract bij FC Barcelona, maar heeft door blessures sinds 2011 weinig gespeeld. Ook een periode op huurbasis bij Schalke 04 verliep teleurstellend. Boulahrouz: "Normaal gesproken keer je nog niet zo snel terug naar Nederland. Hij heeft een lastige periode met blessures achter de rug, hij zal een goede beslissing moeten nemen. Het is belangrijk dat hij in een goede omgeving terechtkomt en weer gaat spelen."

Boulahrouz zelf tekende deze week voor één jaar bij Feyenoord, met optie voor nog een seizoen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen