Filipe Luis volgt Diego Costa naar Chelsea

16 juli 2014, 13:36

Na Diego Costa verhuist ook Filipe Luis van Atlético Madrid naar Chelsea. Beide clubs hebben overeenstemming bereikt over de transfer van de 28-jarige linkervleugelverdediger, bevestigt Chelsea. De ploeg uit Londen moet nu alleen nog een persoonlijk akkoord zien te bereiken met de Braziliaan.

Luis was sinds 2010 speler van Atlético en werd dit seizoen met zijn club kampioen van Spanje. Ook werd de finale van de Champions League bereikt, waarin stadgenoot Real Madrid na verlenging te sterk was.

In het verleden stond Filipe Luis één jaar, het seizoen 2004/2005, onder contract bij Ajax. De Amsterdamse ploeg huurde de linksback destijds van het Braziliaanse Figueirense, maar mede door een blessure kon hij in Nederland niet overtuigen. Via Real Madrid en Deportivo la Coruña kwam hij vervolgens bij Atlético terecht.

Met de transfer van Luis is volgens diverse media ruim twintig miljoen euro gemoeid. Eerder deze week legde de Londense ploeg al zo'n veertig miljoen euro op tafel om Diego Costa weg te plukken bij Atlético.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen