Pellè vindt afscheid moeilijk: "Ik wilde kampioen worden"

16 juli 2014, 19:31

Graziano Pellè houdt gemengde gevoelens over aan zijn vertrek bij Feyenoord. De Italiaan maakte veel doelpunten, maar won in Rotterdam niet één prijs. "We hebben niet het maximale eruit gehaald," aldus Pellè tegenover RTV Rijnmond.

"Ik wilde kampioen worden. Dat had gekund en dat hebben we niet gedaan. Ik heb veel doelpunten gemaakt, dat was mooi, maar ik wilde kampioen worden. Hopelijk lukt het Feyenoord komend seizoen."

Zelf hoopt Pellè komend seizoen furore te maken in de Premier League. De targetman rondde afgelopen week zijn transfer af naar het Engelse Southampton. "Een unieke kans om naar de Premier League te gaan. De grootste en zwaarste competitie ter wereld. Het was niet makkelijk om Feyenoord te verlaten. Ik speelde in het beste team waarin ik ooit gespeeld heb. Maar ik wil mijzelf ook in een betere competitie bewijzen."

In Southampton gaat Pellè voor de derde keer in zijn loopbaan samenwerken met trainer Ronald Koeman. "Hij heeft altijd geloof in mij gehad en ik straalde mijn geloof in hem ook uit op het veld. Ik kan bij Southampton deels met dezelfde staf werken, dus toen die club zich meldde was ik al snel verkocht."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen