Emmen wil duidelijkheid van Bergkamp: "Lang gewacht"

17 juli 2014, 09:12

FC Emmen wil spoedig van Roland Bergkamp horen wat zijn plannen zijn voor het komende seizoen. De spits, afgelopen voetbaljaargang goed voor veertien competitiedoelpunten, schermt al weken met interesse van andere clubs, maar heeft zich nog nergens aan verbonden.

Emmen wil weten waar het aan toe is. "Heel snel zelfs. Vandaag of morgen wil ik weten wat hij gaat doen", aldus trainer Joop Gall tegen RTV Drenthe. "We hebben al heel lang gewacht op hem. We moeten toewerken naar het elftal waar we de competitie mee ingaan en dan telt elke dag. Zeker in deze periode van de voorbereiding."

Gall hoopte spits Rick ten Voorde vast te leggen, maar hij koos voor FC Dordrecht. "Helaas kwamen we niet tot een akkoord met hem. Doodzonde. Ook voor hem. Dat weet ik zeker. Hij moet voetballen en doelpunten maken. Ik was en ben ervan overtuigd dat dat bij FC Emmen perfect had gekund. Helaas koos hij voor FC Dordrecht, of beter gezegd voor zijn zaakwaarnemer. Nu moeten we schakelen."

Naar alle waarschijnlijkheid presenteert de club uit Drenthe spoedig twee nieuwe aanwinsten. Boy Deul en Marcel Seip gaan de gelederen versterken bij Emmen. "Ik verwacht dat we er binnen enkele dagen uit zijn", liet Deul weten. Ook verdediger Seip ziet het volgens Gall zitten bij de eerstedivisionist. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen