Feyenoord in zee met Delhi Dynamos: "Prachtige kans"

18 juli 2014, 09:26

Feyenoord slaat zijn vleugels uit. De club heeft zich als 'strategisch partner' en technisch adviseur verbonden aan Delhi Dynamos, een ploeg uit de nieuw te vormen competitie van India. De bedoeling is dat Feyenoord ook een ondersteunende rol gaat spelen bij de ontwikkeling van Delhi's voetbalacademie.

Delhi Dynamos is één van de deelnemers aan de India Super League, de nieuwe competitie van het op één na grootste land ter wereld. "Het is voor Feyenoord een prachtige kans om geassocieerd te worden met de Delhi Dynamos en om dit avontuur in India aan te gaan", zegt Gido Vader, manager internationale relaties van Feyenoord. Hij ziet volop voordelen aan de samenwerking. "De mogelijkheden in dit land zijn onbeperkt en de exposure die we hier voor de club genereren is enorm. Wie weet waar dat allemaal nog toe kan leiden? Voor nu kijken we er naar uit om moederbedrijf DEN Networks te ondersteunen bij het creëren van een team waar de stad trots op kan zijn en om op termijn een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het Indiase voetbal."

De India Super League gaat vermoedelijk eind september van start en duurt ruim drie maanden. Harm van Veldhoven, in het verleden jaren coach van Roda JC, is aangesteld als trainer van Delhi Dynamos.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen