Rodgers: "Liverpool draaide niet alleen om Suarez"

18 juli 2014, 09:46

Na het succesvolle seizoen 2013/2014, waarin de club net naast het kampioenschap greep, staat coach Brendan Rodgers voor een zware taak bij Liverpool. Zonder vedette Luis Suarez, die vertrokken is naar FC Barcelona, moet de ploeg proberen voort te borduren op de successen van de afgelopen jaargang.

Liverpool zit niet stil, het haalde deze zomer al de Engelse internationals Rickie Lambert en Adam Lallana van Southampton en strikte bovendien middenvelder Emre Can (Bayer Leverkusen) en aanvaller Lazar Markovic (Benfica). "We merkten vorig seizoen dat de selectie niet breed genoeg was, dus we proberen de groep nu zo sterk mogelijk te maken", legt Rodgers uit op de website van zijn club. "We willen de juiste spelers binnenhalen. We geven geen geld uit, om het uitgeven. We halen alleen voetballers die ons sterker maken."

Rodgers hoopt met gerichte versterkingen het vertrek van Suarez op te kunnen vangen. "Liverpool draaide niet alleen om Suarez. We hebben vorig seizoen 101 doelpunten gemaakt, Luis maakte er 31. Veel spelers in de ploeg kunnen een doelpunt maken en we hebben spelers gehaald die daarbij kunnen helpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen