Rutten: "Thuis tegen Besiktas direct signaal afgeven"

Ger
18 juli 2014, 13:43

Trainer Fred Rutten ziet kansen voor Feyenoord in de dubbele confrontatie met Besiktas. Beide clubs treffen elkaar in de derde voorronde van de Europa League. De Rotterdammers beginnen met een thuiswedstrijd, een week later volgt de return in Istanbul.

"Dit is een mooie tegenstander. Ik heb begrepen dat we Besiktas de komende periode twee keer kunnen bekijken. We gaan ons goed voorbereiden op deze tegenstander", aldus Rutten op de website van Feyenoord. "Thuis zullen we in elk geval direct een signaal moeten afgeven. Het is duidelijk dat Feyenoord dit seizoen graag op het Europese podium wil acteren, deze club is daar aan toe. Besiktas wil de Champions League in, maar dat willen wij ook. Het kan een mooie ontmoeting worden."

Lex Immers kijkt ook uit naar de confrontatie met de Turkse topclub: "Het is voor een voetballer heerlijk om in zo'n wedstrijd in een uitverkochte Kuip te spelen en te worden opgezweept door het publiek. Een zelfde sfeer kunnen we waarschijnlijk in Turkije verwachten. Het zal niet makkelijk worden om de volgende ronde te halen, maar een club als Feyenoord is het aan zichzelf verplicht om thuis te geven in dit soort wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen