ADO Den Haag en Heracles Almelo spelen gelijk

18 juli 2014, 18:29

ADO Den Haag en Heracles Almelo hebben vrijdag allebei met 1-1 gelijkgespeeld in een vriendschappelijke wedstrijd. ADO deed dat tegen FC Eindhoven, terwijl de Almelose club het opnam tegen Viktoria Köln, een Duitse vierdeklasser.

Kevin Jansen zette ADO in de eerste helft op voorsprong, na voorbereidend werk van Ninos Gouriye. Jens van Son legde na de doelwissel de eindscore vast op 1-1. De speler van FC Eindhoven profiteerde van het feit dat ADO een corner niet weggewerkt kreeg.

Heracles moest zich tegen Viktoria Köln terug knokken van een achterstand, nadat de Duitsers in de veertiende minuut de leiding hadden genomen. Simon Cziommer tekende in de 36ste minuut voor de 1-1 eindstand, na een steekpass van Mark-Jan Fledderus.