De Jonge: "Denk dat we volwassener zijn dan vorig jaar"

19 juli 2014, 10:03

Jan de Jonge, coach van Heracles Almelo, kijkt met een goed gevoel terug op het trainingskamp in Billerbeck dat hij afgelopen week met zijn selectie belegde. De oefenmeester was zeer te spreken over de omstandigheden in de Duitse plaats. "En we hebben ook sportief gezien een heel goede week gehad", zegt De Jonge op de officiële website van Heracles.

"De groep pakte ook heel veel op. In vergelijking met vorig seizoen hebben we nu ook veel meer kunnen doen. Dat is ook logisch, want onze groep is nu completer. We hebben er wat jongens bij gekregen die het klappen van de zweep kennen", vervolgt De Jonge, doelend op de routine die zijn club deze zomer binnenhaalde met onder meer Mark-Jan Fledderus, Ramon Zomer en Bas Sibum.

De Jonge hoopt met Heracles een constant seizoen te draaien. "En thuis moeten we het beter doen. We moeten het publiek ook wat bieden. Vorig seizoen is dat regelmatig niet gelukt, al zaten er wedstrijden tussen waarin we heel goed begonnen. We willen ook stabieler worden in het prof zijn. Hoe ga je daar nou mee om? We hebben er nu een aantal jongens bij die dat weten. Ik denk dat we volwassener zijn dan vorig seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen