Fräser boos op Kramer na gelijkspel ADO Den Haag

Ger
19 juli 2014, 19:47

ADO Den Haag heeft het trainingskamp in Leende afgesloten met een 1-1 gelijkspel tegen FC Eindhoven. Trainer Henk Fräser oordeelde na afloop van de oefenwedstrijd dat verschillende van zijn spelers in de tweede helft door het ijs zijn gezakt.

"Ik ben zeer ontevreden over de inzet en vechtlust. Je zou denken dat deze jongens er nu alles aan doen om een goede indruk op me te maken, maar dat heb ik absoluut niet gezien", aldus Fräser tegen FOX Sports. Michiel Kramer moest in de slotfase van het veld vanwege aanmerkingen op de scheidsrechter. "Ik moet nu maar even niet teveel over hem praten want ik ben heel pissig", baalt Fräser. "Hij moet goed in de spiegel gaan kijken de komende twee vrije dagen en dan spreek ik hem maandag wel weer."

De oefenmeester liet verder weten nog op zoek te zijn naar een aanvaller en een verdediger. "Hoe het met transfers zit nu we een nieuwe eigenaar hebben, geen idee. Ik heb ze nog niet gesproken en heb mijn lijstje gewoon ingeleverd. Ik weet niet of er ineens meer geld bij zou komen bijvoorbeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen