Scorende Kusk: "Goed debuut voor FC Twente"

Ger
19 juli 2014, 21:59

Kasper Kusk deed tijdens zijn debuut voor FC Twente direct van zich spreken. De van Aalborg BK overgekomen aanvaller maakte een doelpunt in de oefenwedstrijd tegen FC Emmen. De Enschedese club zegevierde uiteindelijk met 2-1.

"Het was fijn om een wedstrijd te spelen, ik denk dat het wel een goed debuut was. Ik ben erg goed opgevangen door de andere spelers, dat maakt zo'n eerste week toch wat makkelijker", zegt Kusk op de website van FC Twente. "Zeker de aanwezigheid van Andreas Bjelland, die ik ken van de wedstrijden met het Deens elftal, maakte de eerste aanpassing makkelijker. Daarnaast speelt FC Twente in een stijl die ik ken uit Denemarken en van de wedstrijden met het nationale team."

Bjelland verwacht dat Kusk in de toekomst een meerwaarde voor FC Twente zal worden. "Hij heeft het vandaag en ook de rest van de week op de trainingen, goed gedaan. Natuurlijk heeft hij tijd nodig om aan de nieuwe omgeving te wennen", aldus de verdediger. "Het is een heel goede voetballer en daarnaast een prettig persoon. Hij zal wat tijd nodig hebben om te wennen, maar ik ben er van overtuigd dat hij van waarde gaat zijn voor FC Twente."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen