"Na eventuele verkoop De Vrij is het mooi geweest"

20 juli 2014, 13:07

Feyenoord raakte deze zomer met Daryl Janmaat, Bruno Martins Indi en Graziano Pellè al drie belangrijke spelers kwijt en mogelijk komt Stefan de Vrij daar nog bij. Als de verdediger, die met Oranje een uitstekend WK speelde, inderdaad vertrekt, dan is het daarna wat technisch directeur Martin van Geel betreft genoeg geweest.

"Na een eventuele verkoop van Stefan de Vrij is het mooi geweest. Wij willen ook graag een goed seizoen draaien", zegt Van Geel tegen RTV Rijnmond. De Vrij was voor het WK op weg naar Lazio, maar tot een akkoord met de Italiaanse club is Feyenoord niet gekomen, tot tevredenheid van de beleidsmaker. "Ik ben blij dat we niet akkoord zijn gegaan met het bod van Lazio. Dat was veel te laag. Daarna heeft zich niemand meer gemeld. Het zou logisch zijn als hij vertrekt, maar dan moet wel de juiste club komen die de juiste prijs betaalt."

Feyenoord is op zoek naar een nieuwe spits. Onder meer Bas Dost wordt gelinkt aan de Kuipbewoners. "Maar zijn komst gaat lastig worden. Ook John Guidetti zit altijd in onze gedachten, maar we gaan zorgvuldig te werk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen