Manchester United-baas: "Nog lang niet uitgewinkeld"

20 juli 2014, 22:40

Manchester United is voorlopig nog niet uitgewinkeld op de transfermarkt. Dat verklaarde vice-voorzitter Ed Woodward zondag tegenover MUTV.

United trok linksachter Luke Shaw en middenvelder Ander Herrera al aan voor een slordige 56 miljoen pond, maar supporters van The Red Devils kunnen de komende weken meer vuurwerk verwachten. Onder meer Arturo Vidal, Daley Blind, Kevin Strootman en Thomas Vermaelen zijn namen die vallen voor de ploeg van de nieuwe trainer Louis van Gaal.

"Ons transferbudget is oneindig. We staan er financieel uitstekend voor en hebben geld tot onze beschikking. Louis is de baas en hij bepaalt wat er gebeuren gaat. We zijn al een tijd in gesprek en verwachten dat er de komende periode wel het een en ander gaat gebeuren", is hij mysterieus.

"Tijdens het trainingskamp in de VS zal Van Gaal de selectie grondiger analyseren en feedback leveren. Wij zullen dan kijken wat we kunnen doen om ervoor te zorgen dat we komend seizoen de titel winnen."

Van Gaal ging afgelopen week aan de slag als opvolger van David Moyes. De Schot hield het nog geen jaar vol op Old Trafford. Onder zijn bewind liep Manchester United voor het eerst in bijna twee decennia Europees voetbal mis.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen