Anderlecht-trainer na winst Supercup: "Dit doet me niks"

21 juli 2014, 09:02

Anderlecht won zondag zijn eerste prijs van het seizoen, in de strijd om de Supercup werd bekerwinnaar Lokeren door een laat eigen doelpunt van Denis Odoi met 2-1 verslagen. Een mooi succesje om de voetbaljaargang mee te beginnen, maar coach Besnik Hasi van de ploeg uit Brussel werd er niet warm of koud van.

"Dit doet me niks", is de opvallende koele reactie van de Anderlecht-coach in gesprek met Sporza. "Ik ben blij dat we de wedstrijd gewonnen hebben, maar meer dan een prijs is dit niet. We zijn nog niet klaar."

Hasi, die Bram Nuytinck een basisplaats gaf centraal achterin, benadrukt dat Anderlecht nog volop in voorbereiding is. "We hebben alleen gevoetbald in het laatste kwartier, niet toevallig toen Suarez op het veld stond. Sommige jongens hebben nog tijd om top te zijn, maar ik had niet anders verwacht", stelt de onervaren coach. "Ik ben gerust, want we winnen en kunnen mensen inbrengen die het verschil maken. We hebben geen blessures en het is nog een week tot de competitie. Als iedereen fit is, hebben we een deftige ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen