Bergkamp kiest voor vertrek: "Ben bereid om te wachten"

21 juli 2014, 15:56

Roland Bergkamp keert vermoedelijk niet terug bij FC Emmen. De spits heeft de clubleiding laten weten dat hij graag de stap naar een grotere club wil maken. "Er zijn verschillende opties, ook in Nederland. Maar de opties in het buitenland zijn zeer zeker interessant, financieel maar ook sportief", zegt hij bij RTV Drenthe.

Bergkamp was vorig seizoen topscorer van FC Emmen. Zijn contract liep deze zomer af en de eerstedivisionist wilde graag met hem verder, maar Bergkamp heeft de club laten weten dat hij verder kijkt. "Ik hoop dat de supporters dat begrijpen. Ik vind FC Emmen absoluut niet minderwaardig, maar de kans om me zowel op sportief als financieel gebied te verbetereen wil ik niet laten lopen. Dat heb ik ook tegen de trainer (Joop Gall) gezegd. Ik vind het dan ook logisch dat FC Emmen verder kijkt. Mocht uiteindelijk blijken dat we beide niets hebben gevonden, dan kunnen we alsnog met elkaar om tafel gaan", aldus het achterneefje van Dennis Bergkamp.

Bergkamp houdt voorlopig individueel zijn conditie op peil. Zekerheid over een nieuwe werkgever heeft hij nog niet. "De betreffende clubs wachten op financiële mogelijkheden. Die is er als er bijvoorbeeld een speler wordt verkocht. Ja, het duurt inderdaad wel lang, maar ik ben bereid om te wachten", zegt de 23-jarige aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen