Prandelli wijst Sneijder-geruchten naar rijk der fabelen

22 juli 2014, 15:16

Cesare Prandelli wil Wesley Sneijder in Istanbul houden. De 56-jarige Italiaan ging onlangs aan de slag als coach van Galatasaray en ziet voor de Nederlandse spelmaker een belangrijke rol weggelegd. "Sneijder is een topvoetballer, een belangrijke en gewaardeerde kracht van deze club", aldus Prandelli dinsdag.

De voormalig bondscoach van Italië verwacht niet dat de 30-jarige Sneijder nog zal vertrekken, ondanks interesse van Manchester United en AS Monaco. "De geruchten over Pirlo, Balotelli en Sneijder kloppen niet. De berichten in de media zijn nergens op gebaseerd. Als ik straks de behoefte voel om het elftal te versterken op plekken waar dat nodig is, zal de club actie ondernemen."

De eerste weken in Turkije zijn Prandelli goed bevallen. 'Ik heb hier in Istanbul een zeer grote club aangetroffen. Een club die op zeer professionele wijze geleid wordt. Ik heb er ook met mijn voorganger Roberto Mancini over gesproken. Met Fatih Terim hoop ik in de toekomst ook nog eens om de tafel te gaan zitten. Daar heb ik de tijd nog niet voor gehad."

Galatasaray werd afgelopen seizoen tweede in Turkije en plaatste zich vanwege de schorsing van kampioen Fenerbahçe rechtstreeks voor het hoofdtoernooi de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen