Benson schiet Sheriff verder in CL, ook Lumu en Misidjan door

22 juli 2014, 19:27   Bijgewerkt: 22 juli 2014, 20:31

Fred Benson mag blijven hopen op deelname aan het hoofdtoernooi van de Champions League. In de tweede voorronde van het miljoenenbal hielp de oud-spits van PEC Zwolle zijn nieuwe club FC Sheriff Tiraspol aan een overwinning op FK Sutjeska Niksic, de kampioen van Montenegro. Door één doelpunt van Benson werd het 0-3.

De 30-jarige Benson, die half juni een tweejarig contract bij de kampioen van Moldavië tekende, maakte in Sutjeska al na vijf minuten de 0-1 voor Sheriff Tiraspol. Toen Sutjeska-speler Vujovic daarna een rode kaart kreeg was het duel al beslist, zeker omdat de ploeg uit Moldavië de heenwedstrijd in eigen stadion vorige week al met 2-0 gewonnen had. Door doelpunten van Henrique en Isa won Sheriff de wedstrijd in Montenegro uiteindelijk met 0-3, Benson maakte de negentig minuten vol. In de volgende voorronde van de CL speelt Sheriff, met Benson, tegen Slovan Bratislava of The New Saints.

Naast Benson hadden ook voormalig eredivisiespelers Jeroen Lumu, Virgil Misidjan en Leroy George een prima avond in de CL. Lumu en Misidjan speelden met Ludogorets 1-1 gelijk bij F91 Dudelange, wat ruim voldoende was om de volgende ronde te bereiken. De eerste wedstrijd, in Bulgarije, was door Ludogorets met 4-0 gewonnen. George won met zijn club FK Karabakh uit Azerbeidzjan met 4-0 van Valletta FC uit Malta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen