Lindgren kijkt uit naar return: "Thuisvoordeel gebruiken"

23 juli 2014, 13:17

FC Groningen speelt donderdagavond met een aardige uitgangspositie (0-0 op Schotse bodem) de return tegen Aberdeen in de eigen Euroborg. Rasmus Lindgren, de ervaren kracht op het Groningse middenveld, denk dat het een zware opdracht wordt. Desalniettemin hoopt de Zweed dat de steun van het thuispubliek het verschil maakt.

"Ik hoop dat we gebruik kunnen maken van het thuisvoordeel en dat het publiek erachter gaat staan. Verdedigend stond het vorige week goed, maar aanvallend moeten we als team meer proberen te brengen. Daar hebben we deze week aan gewerkt en morgen zullen we zien of het eruit komt", stelt Lindgren op de website van zijn werkgever.

De clash met Aberdeen wordt alweer de 35ste wedstrijd in Europees verband voor Lindgren. Toch beschouwt hij ieder Europees duel als een speciale aangelegenheid. Met FC Groningen speelde hij in 2006 en 2007 al tegen respectievelijk Partizan Belgrado en Fiorentina. "Ik moet zeggen dat de thuiswedstrijd tegen Fiorentina in mijn persoonlijke top 5 staat wat betreft mooiste wedstrijden. De sfeer in het stadion was geweldig. Het is echter niet zo dat ik daar van alles over vertel in de kleedkamer. Iedereen beseft wel dat het iets bijzonders is om met FC Groningen Europees te spelen", weet Lindgren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen