Gemotiveerde Löw bevestigt aanblijven als bondscoach

23 juli 2014, 15:09

Joachim Löw heeft, in navolging van de voorzitter van de Duitse voetbalbond DFB, bevestigd dat hij tot en met het EK in 2016 aan het roer zal staan bij de nationale ploeg van Duitsland. Dat heeft de bondscoach van de kersverse wereldkampioen woensdag in een interview op de website van de Duitse voetbalbond bevestigd.

De bondscoach van Die Mannschaft heeft een contract dat tot en met het EK in Frankrijk doorloopt, maar de oefenmeester zou de afgelopen tijd volgens Duitse media hebben overwogen om de deur achter zich dicht te trekken. Dit is echter niet het geval, zo geeft hij met duidelijke taal aan. "Ik heb er geen seconde aan gedacht om te stoppen. Op het moment kan ik niets beters bedenken dan dit team naar het EK in Frankrijk leiden".

"Ik heb mijn contract met de Duitse bond niet voor niets verlengd", vervolgt Löw, die van mening is dat er na het uiterst succesvol verlopen WK in Brazilië nog genoeg te behalen valt met de Duitse ploeg: "We hebben de titel gewonnen in Brazilië. Dit succes is een ongelooflijke teamprestatie, maar er zijn nog meer doelen. Ik ben nog steeds even gemotiveerd als ik op de eerste dag was."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen