Twente en Konyaspor doelpuntloos; Den Bosch verrast Heracles

23 juli 2014, 21:04

FC Twente is woensdag in de oefenwedstrijd tegen Konyaspor niet verder gekomen dan een doelpuntloos gelijkspel. De Enschedese ploeg startte de wedstrijd zonder Rasmus Bengtsson, die door trainer Alfred Schreuder vanwege transferperikelen buiten het elftal wordt gehouden.

FC Den Bosch was verrassend te sterk voor Heracles Almelo. De Jupiler Leagueformatie versloeg de eredivisionist uit Almelo met 2-0. Heracles eindigde de wedstrijd met negen man na rode kaarten voor Jaroslav Navratil (grove charge) en Simon Cziommer (slaan) in de tweede helft.

Met negen spelers in het laatste kwartier verloor Heracles het duel tenslotte ook nog. Vijf minuten voor tijd maakte Ceria de 1-0, in de laatste minuut tekende oud-Heraclied Joey Belterman voor de 2-0.

SC Cambuur versloeg Almere City in het Friese Wolvega met 4-1. Namens de Friezen tekenden Ogbeche, Receveur (eigen doelpunt), Dijkstra en Van de Streek. Tussendoor maakte Jansen voor Almere City de 3-1.

RKC Waalwijk ging tenslotte onderuit tegen het PAOK Saloniki van Maarten Martens en Hedwiges Maduro. In Waalwijk werd het 1-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen