Clasie verwacht vertrek De Vrij: "Rondom mij is het stil"

24 juli 2014, 00:20   Bijgewerkt: 24 juli 2014, 08:13

Feyenoorder Jordy Clasie sprak nog niet met andere clubs over een mogelijke transfer. "Er is totaal geen contact. Ik zit gewoon nog bij Feyenoord en heb het naar mijn zin. Er speelt niet veel. Je hoort wel eens dat clubs interesse hebben, maar daar sluit ik me volledig voor af. Ik denk niet dat ik daar nu mee bezig moet zijn", aldus Clasie woensdag na de oefenwedstrijd tegen Real Sociedad (1-1) tegenover FOX Sports.

De Oranje-international weet dat de kaarten anders liggen voor ploeggenoot Stefan de Vrij, die woensdag wegens vakantie nog ontbrak bij de Rotterdammers. "Je weet dat Stefan voor 80 tot 90 procent zeker weggaat. Als je nog een contract voor één jaar hebt, lijkt het me logisch dat Feyenoord nog wat wil verdienen. Mijn gevoel is dat hij zal vertrekken."

Over een week staat voor Feyenoord de belangrijke wedstrijd tegen Besiktas, in de derde voorronde van de Champions League op het programma. Clasie hoopt dan een belangrijke stap te zetten richting het hoofdtoernooi. "Als je eenmaal op dat hoogste niveau hebt gespeeld, dan wil je natuurlijk zo vaak mogelijk daar spelen. Daarom wil ik ook graag volgende week winnen met Feyenoord."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen