'Ontbrekende Schaken kan spelen tegen Besiktas'

24 juli 2014, 10:27

Ruben Schaken ontbrak woensdag in de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen Real Sociedad (1-1). De aanvaller kampt met een knieblessure, maar kan de Champions League-kraker tegen Besiktas halen. Hij is waarschijnlijk op tijd hersteld voor het duel van volgende week in de Kuip, zo meldt RTV Rijnmond.

Trainer Fred Rutten zou tegen de regionale omroep hebben gezegd dat Schaken tegen Real Sociedad uit voorzorg aan de kant gehouden werd, omdat hij vocht in zijn knie had. De voormalig Oranje-international is 'in principe' inzetbaar in de Champions League-wedstrijd tegen de Turken, voegde de coach eraan toe.

Feyenoord en Besiktas staan woensdag 30 juli in Rotterdam tegenover elkaar, de return is een week later in Istanbul. De winnaar van het tweeluik gaat door naar de laatste voorronde van de Champions League.

Tegen Real Sociedad vormden Wesley Verhoek, Mitchell te Vrede en Jean-Paul Boëtius de voorhoede van Feyenoord. Na rust kwamen Joey Sleegers, Elvis Manu en Anass Achahbar als invallers in de ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen