Chinees Wang wil ook stadion van ADO Den Haag kopen

24 juli 2014, 12:57   Bijgewerkt: 2 december 2016, 09:30

De Chinese investeerder die ADO Den Haag heeft gekocht wil nu ook het stadion kopen. Wang Hui verklaart dat donderdag in een interview met Omroep West.

 "De mogelijkheid wordt momenteel bekeken. Ik heb Mark van der Kallen en ook andere mensen gevraagd of de overheid open zou staan voor eventuele verkoop van het stadion. Ik denk zelfs dat het noodzakelijk is om het stadion uit te breiden zodat het plaats kan bieden aan meer mensen".

Overigens is de Chinees met zijn bedrijf United Vansen International Sports officieel nog geen eigenaar van de Haagse club. Eerst moet het geld op de rekening van Van der Kallen staan. De verwachting is dat dit vier tot zes weken duurt.

Ondanks het feit dat de overdracht mogelijk niet voor het einde van de transferperiode op 31 augustus is afgerond, hoopt Wang voor die tijd al te kunnen investeringen in de spelersgroep. "De wens is om het team sterker te maken door middel van investeringen. Ik kan mijn netwerk en kapitaal inzetten om ADO Den Haag standvastiger en sneller te laten groeien en de club naar een hoger niveau te tillen. We gaan vooral investeren in de ontwikkeling van de club als geheel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen