FC Groningen is voorbereid op vertrek van smaakmakers

24 juli 2014, 12:39

FC Groningen heeft zich voorbereid op een mogelijk vertrek van Filip Kostic of Tjaronn Chery. Trainer Erwin van de Looi mag het geld dat eventueel binnenkomt herinvesteren in de spelersgroep. "De clubleiding heeft wel toegezegd dat ik op het vertrek van Chery of Kostic kan anticiperen", aldus Van de Looi tegenover Voetbal International. "We hebben onze lijstjes klaarliggen. Aan beide spelers merk ik niks. Zij zijn profs. Natuurlijk zullen ze praten met zaakwaarnemers, maar in dit soort Europese weken zijn ze met hun hoofd bij FC Groningen."

Sporting Lissabon toonde interesse voor de 21-jarige Kostic, maar concreet werden de Portugezen nog niet. "Ik ben vooral blij dat ik ze erbij heb. Zij kunnen toch het verschil maken. Intern hebben we het uiteraard over de transferperikelen. Natuurlijk is er interesse. Alleen is FC Groningen mede door een paar financiële meevallers niet genoodzaakt een van beide spelers te verkopen. Toch weet je hoe de voetballerij werkt: het is nog lang geen 31 augustus. We kunnen nu heel simpel zeggen dat niemand te koop is, maar zo werkt het niet. Als de bedragen worden betaald die wij in ons hoofd hebben, dan kunnen we niks tegenhouden."

Donderdag staat voor FC Groningen de return tegen Aberdeen op het programma, in de tweede voorronde van de Europa League. De wedstrijd die gespeeld wordt in de Euroborg is volledig uitverkocht.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen