CAS spreekt zich half augustus uit over schorsing Suarez

24 juli 2014, 14:13   Bijgewerkt: 24 juli 2014, 15:42

Het internationaal sporttribunaal CAS buigt zich pas half augustus over het beroep dat Luis Suarez heeft aangetekend tegen zijn schorsing.

De wereldvoetbalbond FIFA legde de Uruguayaan een schorsing van negen wedstrijden op en een termijn van vier maanden waarbinnen hij geen voetbalactiviteiten mag ontplooien vanwege zijn beet in de nek van de Italiaan Giorgio Chiellini tijdens het WK. Suarez, die inmiddels onder contract staat van FC Barcelona, vindt de straf te gortig en is in beroep gegaan.

FC Barcelona nam de aanvaller, die in het verleden voor FC Groningen en Ajax uitkwam, onlangs voor zo'n 80 miljoen euro over van FC Liverpool. De Catalanen mogen Suarez niet presenteren en pas op 25 oktober opstellen.

De eerste speelronde in de Primera División wordt afgewerkt op 24 augustus, in het weekend van 25 en 26 oktober staat de eeste Clasico op het programma. Omdat Suarez tijdens zijn schorsing ook niet mag trainen bij Barcelona, lijkt de kans klein dat hij in actie zal komen in de competitiewedstrijd tegen aartsrivaal Real Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen