Vitesse is 'verdachtmakingen' beu en nodigt KNVB uit

24 juli 2014, 18:03

Vitesse is het zat dat er vraagtekens worden geplaatst achter de bestuurlijke structuur. De Arnhemse club laat in een verklaring op de eigen website weten dat er door bepaalde media en personen 'suggestief' over Vitesse gepubliceerd wordt. De club nodigt de KNVB uit voor een verhelderend gesprek.

"Om verdere verspreiding van onwaarheden omtrent de bestuurlijke structuur, ook wel governance genoemd, te voorkomen geeft Vitesse graag tekst en uitleg aan de KNVB", staat te lezen in het opvallende statement van de Arnhemse club. "Vitesse herkent zichzelf niet in de eenzijdige analyses en conclusies van diverse media. Vitesse benadrukt dat het altijd aan de normen en eisen van de KNVB heeft voldaan en dit blijft doen."

Tijdens het gesprek met de KNVB wil Vitesse 'alle eventuele onduidelijkheid wegnemen en voornamelijk de onwaarheden uit de wereld te helpen'. Of de bond ingaat op het verzoek, is nog niet duidelijk.

De situatie bij Vitesse is al jaren onderwerp van discussie. De ploeg heeft een samenwerkingsverband met Chelsea en eigenaar Merab Jordania werd vorig seizoen, na een heuse rel, aan de kant geschoven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen