Oud-Willem II'er Messoudi slaat tegenstander neer

24 juli 2014, 18:35

Na Ibrahim Kargbo, die in zijn vaderland Sierra Leone verdacht wordt van betrokkenheid bij een matchfixing-schandaal, is nog een oud-speler van Willem II negatief in het nieuws gekomen. Mohamed Messoudi ging woensdag volledig door het lint tijdens een oefenwedstrijd van zijn club Oud-Heverlee Leuven.

De 30-jarige Messoudi verloor zijn zelfbeheersing nadat tegenstander Kaya Buyuk een natrappende beweging gemaakt had. Hij sloeg een speler van vierdeklasser Tempo Overijse, Yannick Henseval, vol tegen zijn lip. Het slachtoffer bloedde hevig, moest op het veld gehecht worden en verliet onder begeleiding van een arts het veld. Messoudi kreeg voor zijn actie vanzelfsprekend een rode kaart, maar daar blijft het vermoedelijk niet bij.

Chris Vandebroeck, perschef van OH Leuven, veroordeelt de actie van Messoudi scherp. "Wat Mo gedaan heeft, druist in tegen alle waarden waar OH Leuven voor staat. We beraden ons over een sanctie", zegt hij in Het Nieuwsblad. Niet alleen ontslag dreigt voor Messoudi, de Belg kan ook strafrechterlijk vervolgd worden.

Messoudi speelde tussen 2006 en 2009 voor Willem II, vorig seizoen kwam hij bij OH Leuven terecht.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen