De Leeuw: "Die bal had gewoon moeten zitten"

Ger
25 juli 2014, 10:13

Michael de Leeuw baalt dat hij niet voor een ommekeer heeft kunnen zorgen bij FC Groningen in de return tegen Aberdeen. De aanvallende middenvelder kreeg na ruim een uur spelen een uitgelezen kans op de 2-2, maar zijn te slappe inzet werd door doelman Jamie Langfield gekeerd. Aangezien ook daarna geen doelpunten meer werden gemaakt, is het avontuur van de Groningers in de Europa League na twee duels voorbij.

Direct na zijn falende afwerking besefte De Leeuw al de impact van het moment. De Brabander, die na de pauze was ingevallen, stond enige tijd met de handen voor zijn mond. "Het was ideaal geweest om toen de gelijkmaker te maken. Die bal had gewoon moeten zitten", geeft De Leeuw toe tegenover FCUpdate.nl. "Het is zo jammer, want ik speelde prima. Ik was bij veel gevaarlijke momenten betrokken. Maar die gemiste kans drukt natuurlijk een negatieve stempel op mijn invalbeurt."

"We hadden simpelweg vaker moeten scoren, want in de tweede helft waren we duidelijk de bovenliggende partij. De teleurstelling is dan ook groot", aldus De Leeuw. "Het is nu zaak om deze uitschakeling snel te verwerken en ons te richten op de competitie. Uiteraard willen we graag weer Europees voetbal afdwingen. Dan kunnen we ons volgend jaar revancheren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen