Twente beloont Stathoupolos met opleidingscontract

25 juli 2014, 08:46

FC Twente heeft de Griekse jeugdinternational Antonis Stathoupolos voor langere termijn aan zich verbonden. De pas 16-jarige aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een opleidingscontract bij de club.

Stathoupolos, vorig seizoen actief in de B1 van de FC Twente Voetbalacademie, is blij met de verbintenis. "Het geeft me de kracht om mezelf te blijven verbeteren", zegt hij op de website van de ploeg uit Enschede. De jonge aanvaller is geboren in Griekenland, maar woont al enige tijd in Nederland. "Het begin in Nederland was best lastig, maar het ging stapje voor stapje beter. Ik ben erg gelukkig om nu deze volgende stap te maken."

"Ik heb in Griekenland voor onder 16 en onder 17 gespeeld. Bij laatstgenoemde maakte ik onlangs nog een belangrijk doelpunt in de kwalificatiewedstrijd voor het EK tegen Andorra, dat was een mooi moment", vervolgt Stathoupolos, die ook voor FC Twente belangrijk wil worden. "Ik hoop een goed seizoen te draaien en zo goed mogelijk te eindigen in de competitie. Mijn ambitie voor de lange termijn is het eerste van Twente te halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen