De Vrij werkt eerste training af: "Voel me helemaal fit"

25 juli 2014, 13:24

Na Jordy Clasie en Terence Kongolo heeft ook WK-ganger Stefan de Vrij zijn voetbalschoenen weer aangetrokken bij Feyenoord. De verdediger werkte vrijdag zijn eerste training van het seizoen af. "Het kost me geen moeite om me weer op het voetbal te focussen. Ik voel me helemaal fit, maar heb natuurlijk tien dagen niets gedaan. De komende dagen zullen we bekijken hoe ik er echt fysiek voor sta", zegt hij op Feyenoord.nl.

De Vrij ontbrak, in tegenstelling tot Clasie en Kongolo, woensdag nog in de oefenwedstrijd tegen Real Sociedad (1-1). Of de verdediger van het Nederlands elftal komende week mee kan doen in de Champions League-kraker tegen Besiktas, moet de komende dagen blijken. Feyenoord en Besiktas staan woensdag in de Kuip tegenover elkaar, de returnwedstrijd in de voorronde van de Champions League is een week later in Istanbul.

Of De Vrij lang bij Feyenoord blijft, is de vraag. De verdediger staat in de belangstelling van een groot aantal internationale topclubs en omdat zijn contract nog maar één jaar doorloopt, is Feyenoord bereid om mee te werken aan een vertrek. Om die reden kan de club er ook voor kiezen om De Vrij niet op te stellen in de CL.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen