Martins Indi: "Kijk er naar uit om bij Porto te beginnen"

25 juli 2014, 16:14

Bruno Martins Indi meldde zich vrijdag voorlopig voor het laatst in de Kuip. De verdediger nam, voordat hij in het vliegtuig naar Portugal stapte, afscheid van zijn oude club. Martins Indi tekende onlangs een contract voor vier jaar bij FC Porto en wordt komend weekend officieel gepresenteerd bij de Portugese topclub.

"Veel mensen hebben me succes gewenst, dat voelde heel goed", zegt Martins Indi op Feyenoord.nl over zijn afscheid van de Kuip. Net zoals bijvoorbeeld Jordy Clasie, Terence Kongolo en Stefan de Vrij had de verdediger na het WK maar kort vakantie, maar dat maakt hem niet uit. "Tijdens mijn vakantie heb ik al die indrukken kunnen verwerken, nu ben ik klaar om te voetballen. Ik kijk er naar uit om bij mijn nieuwe club te beginnen."

In Portugal begint Martins Indi aan een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan. "Ik kijk met een heel positief gevoel terug op mijn tijd in De Kuip. In een voetbalcarrière maak je altijd ups en downs mee, maar de goede momenten zullen mij het meest bijblijven. Ik kwam als jeugdspeler binnen bij de eerste selectie als een jongen, voor wie het voetbal vooral draaide om plezier maken. Nu ben ik een man, die weet wat het inhoudt om profvoetballer te zijn. Die ontwikkeling is in rap tempo gegaan. Nu ben ik international en wil ik alleen nog maar hoger reiken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen