PSV moet ver gaan voor Defour: investeerders willen verdienen

25 juli 2014, 22:03

Wil PSV de komst van middenvelder Steven Defour realiseren, dan zal het diep in de buidel moeten tasten. De clubleiding van FC Porto heeft de Eindhovenaren verteld dat de investeerders met een belang in de transferrechten van Defour de kassa flink willen horen rinkelen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

De investeerders willen hun belangen verkopen, wanneer Defour naar PSV verkast. De investeringsmaatschappijen Doyen en Robi zouden respectievelijk 35 en 10 procent recht hebben op de transfersom die FC Porto vangt voor de Belgisch international. Het feit dat zij veel geld willen zien vormt een struikelblok voor PSV.

Porto wil acht miljoen euro hebben voor Defour, terwijl PSV de poot stijf houdt en vindt dat vijf miljoen euro genoeg is. De Eindhovense club wil wel hoger inzetten, maar is van mening dat de club uit de Portugese havenstad ook water bij de wijn moet doen. Een akkoord lijkt er komend weekend nog niet te komen, beide partijen hervatten de onderhandelingen volgende week. Aan Defour zelf zou het in ieder geval niet liggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen