ADO Den Haag hard onderuit tegen Turkse opponent

26 juli 2014, 16:39

ADO Den Haag heeft vandaag (zaterdag) een oefenduel met het Turkse Konyaspor ruim verloren. De equipe van Henk Fräser ging met 0-4 onderuit tegen de nummer elf van Turkije. Bij rust keek de Nederlandse formatie al tegen een 0-3 achterstand aan.

In de 34ste minuut opende Djalma Campos de score. De aanvaller schoot raak na een scrimmage. Enkele minuut later werd het nog erger voor ADO, toen Hasan Salih Kabze de stand verdubbelde. Diezelfde Kabze was voor rust nog een keer trefzeker. Met een stiftbal tilde hij de ruststand naar 0-3.

Kort na de pauze werd het 0-4 voor Konyaspor. Kabze maakte zijn derde van de middag en bepaalde de eindstand op 0-4. Voor Fräser lijkt er zodoende nog werk aan de winkel de komende weken. Voor ADO begint de competitie op zondag 10 augustus. Feyenoord is dan in Den Haag de tegenstander.