Club Brugge in tweede helft langs Waasland-Beveren

Ger
26 juli 2014, 20:07

Club Brugge is het nieuwe seizoen in België begonnen met een overwinning op het veld van Waasland-Beveren: 0-2. Nicolás Castillo en Óscar Duarte zorgden in de tweede helft voor de doelpunten.

Club Brugge speelde een wedstrijd met twee gezichten. Voor de pauze wist de ploeg van trainer Michel Preud'homme zich niet goed raad met de opponent. Met Victor Vasquez als verse kracht speelde Club Brugge een beduidend betere tweede helft. De eerste echte kans leverde direct een doelpunt op voor Blauw-Zwart. Na een korte hoekschopvariant knikte Castillo de openingstreffer binnen. Twaalf minuten voor tijd zette Duarte zijn handtekening onder het tweede doelpunt.

Standard Luik had de competitie vrijdagavond al officieel afgetrapt. De Rouches boekten voor eigen publiek een ruime overwinning op Charleroi (3-0).