Ten Rouwelaar: "NAC niet klaar voor de competitie"

Ger
26 juli 2014, 21:57

Jelle ten Rouwelaar luidt de noodklok bij NAC Breda. De doelman verwacht dat de Brabanders dit seizoen in de problemen gaan komen als er geen nieuwe spelers meer worden gehaald. Hij omschrijft de huidige selectie van NAC als 'te smal'.

"Ik vind dat er nog wat bij moet komen. En daar mag niet te licht over worden gedacht. Ik vind dat de club wel wat sneller mag handelen met het aantrekken van één of twee spelers", zegt Ten Rouwelaar tegen Omroep Brabant. "Deze selectie is niet klaar voor de competitie omdat ie te smal is. Wat wij hebben, vind ik wel talentvol en daar zit zeker rek in. Alleen heb je wel wat ervaring nodig in je elftal."

NAC hoopt nog steeds Stipe Perica te huren van Chelsea, maar dat ziet Ten Rouwelaar eigenlijk niet zitten. "Als ik eerlijk ben denk ik niet dat we op dit moment iets aan Stipe zullen hebben. Met alle respect voor hem. Het is een uitstekende jongen met een geweldige mentaliteit. Maar qua ervaring en leeftijd moeten we op zoek gaan naar een iets andere spits."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen