Inter wint na dramatische penaltyserie van Real Madrid

27 juli 2014, 10:09   Bijgewerkt: 27 juli 2014, 12:16

Een strafschop nemen blijkt ook voor de beste en duurste spelers van de wereld geen eenvoudige opgave. Nadat een oefenwedstrijd tussen Real Madrid en Inter zaterdagavond (lokale tijd) in 1-1 eindigde, moest een penaltyserie de beslissing brengen. Daarin bleek de Italiaanse ploeg het minst slecht.

Real was in het California Memorial Stadium al na tien minuten op voorsprong gekomen door een prachtig doelpunt van Gareth Bale, hij knalde de bal vanaf een meter of dertig in de bovenhoek. Een benutte strafschop van Mauro Icardi hielp Inter halverwege de tweede helft langszij en bepaalde de eindstand op 1-1.

Hierna moesten er strafschoppen worden genomen om de winnaar te bepalen en Isco zette de toon door de eerste Spaanse penalty te missen. Missers van Inter-spelers Nagatomo en M'Vila leken Real vervolgens alsnog de winst te bezorgen, maar Illarramendi en Mascarell slaagden er ook niet in om de bal vanaf elf meter tegen de touwen te krijgen. Door een treffer van Icardi won Inter de penaltyserie uiteindelijk met 2-3.

Het duel tussen Real Madrid en Inter maakt deel uit van de International Champions Cup, de andere deelnemers aan het prestigieuze oefentoernooi in de Verenigde Staten zijn AC Milan en Manchester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen