Gerbrands: "PSV haalt nog vier nieuwe spelers"

27 juli 2014, 11:58

De selectie van PSV voor komend seizoen is nog lang niet rond. In een interview met de NOS geeft algemeen directeur Toon Gerbrands aan dat zijn club nog vier nieuwelingen wil verwelkomen. "Twee centrale verdedigers, een middenvelder en een aanvaller voor in de breedte", geeft de beleidsmaker aan.

Voor de vacature op het middenveld is Steven Defour de belangrijkste kandidaat, PSV is al weken bezig met de 26-jarige Belg van FC Porto. "De speler wil graag. Wij komen er volgens mij ook wel uit met hem. Alleen moet het tussen PSV en FC Porto lukken en er zitten ook nog investeringsmaatschappijen bij. Marcel Brands heeft al aangegeven dat PSV een grens heeft. Wij betalen goed, maar geen megabedragen", zegt Gerbrands.

Centraal achterin heeft PSV graag Karim Rekik er weer bij, hij werd vorig seizoen gehuurd van Manchester City en moest zich deze zomer weer melden in Engeland. Gerbrands hoopt dat City hem opnieuw afstaat. "Wij zouden hem heel graag nog een seizoen willen huren. De afweging tussen tempo en geduld is hierbij een dilemma. Dan wachten we liever nog een week, dan dat we een ander nemen en hij volgende week wel beschikbaar is."

Defour en Rekik staan dus bovenaan de lijstjes, maar er zijn meer kandidaten. Een 'plan B' ligt klaar, stelt Gerbrands. "We gaan eerst voor de besten, maar als dat niet lukt, liggen de andere namen klaar."

Eerder deze zomer haalde PSV al Luuk de Jong binnen, hij kwam over van Borussia Mönchengladbach. Daar tegenover staat het vertrek van onder meer Bryan Ruiz, die gehuurd was van Fulham, en Tim Matavz.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen