Menzo blij met winnende start: "We gaan niet zweven"

27 juli 2014, 13:22

Voor Stanley Menzo is de Belgische competitie uitstekend begonnen. De coach zag 'zijn' Lierse SK zaterdag voor eigen publiek met 2-0 winnen van Oostende, door twee doelpunten van Alhassane Keita.

Menzo heeft voor komend seizoen een jonge ploeg tot zijn beschikking, waar veel rek in lijkt te zitten. "Het voetbal zit er zeker in, maar de jeugd moet leren dat het soms anders kan en moet. Vandaag hebben we heel realistisch gespeeld en ook goed verdedigd", zegt de voormalig doelman van onder meer Ajax, PSV en het Nederlands elftal bij Sporza over de wedstrijd tegen Oostende.

"Dit was onze eerste wedstrijd, in eigen huis en tegen een moeilijke tegenstander. Toch pakten we de punten met vijftig tot zestig minuten goed voetbal. We leven van wedstrijd naar wedstrijd en gaan niet zweven", haast Menzo zich te zeggen. De oefenmeester is vanzelfsprekend zeer tevreden over nieuweling Keita, die twee keer scoorde. "Keita heeft laten zien dat hij een uitstekende targetman is en dat hij ons veel plezier kan brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen