'Feyenoord mogelijk met Karsdorp in basis tegen Besiktas'

28 juli 2014, 13:49

Hij speelde nog geen officiële wedstrijd in het eerste elftal, maar Rick Karsdorp lijkt te mogen hopen op een basisplaats bij Feyenoord in de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen Besiktas. Volgens RTV Rijnmond trainde de 19-jarige middenvelder maandag met de beoogde basisformatie mee.

Opvallend was dat Karsdorp, een aanvallend ingestelde middenvelder, opgesteld stond als rechtsback. Hij kreeg op die positie de voorkeur boven Khalid Boulahrouz, die met de reserveploeg meetrainde. Karsdorp vormde tijdens de training een verdediging met Terence Kongolo, Joris Mathijsen en Sven van Beek. Op het middenveld stonden Jordy Clasie, Tonny Vilhena en Lex Immers, voorin koos coach Fred Rutten voor Wesley Verhoek, Mitchell te Vrede en Jean-Paul Boëtius. Te Vrede speelde op de plek van de vertrokken Graziano Pellè.

Centrumverdediger Stefan de Vrij doet niet mee tegen Besiktas, hij staat op het punt om te tekenen bij Lazio. Eerder verkocht Feyenoord, naast Pellè, ook verdedigers Bruno Martins Indi en Daryl Janmaat. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen