Lazio kondigt transfer De Vrij aan: dinsdag medische keuring

28 juli 2014, 17:45   Bijgewerkt: 28 juli 2014, 17:58

Er wordt snel witte rook verwacht in Rome, inzake de transfer van Stefan de Vrij. SS Lazio heeft bevestigd dat het met Feyenoord overeenstemming bereikt heeft over de transfer van de verdediger, die dinsdagochtend onderworpen zal worden aan een medische keuring.

"Stefan de Vrij arriveert vanavond op de luchthaven Fiumicino en zal morgenochtend om acht uur 's ochtends medisch gekeurd worden", bevestigde communicatiedirecteur Stefano De Martino op Lazio Style Radio. Nederlandse en Italiaanse media berichtten eerder al dat er sprake was over een akkoord van de verdediger, die Feyenoord ongeveer negen miljoen euro zou opleveren.

De international van Oranje zou een vijfjarige verbintenis teken in de Italiaanse hoofdstad. Lazio is meer dan tevreden met de komst van De Vrij, die dit WK furore maakte in de achterhoede van het Nederlands elftal. "We verwelkomen de beste verdediger van het WK met plezier. Het is een versterking van internationaal niveau."

De overstap van De Vrij naar Lazio lag al geruime tijd in de lijn der verwachting. Het vertrek van de verdediger betekent voor Feyenoord dat het al drie defensieve krachten kwijtraakte aan andere clubs. Bruno Martins Indi (FC Porto) en Daryl Janmaat (Newcastle United) zochten hun heil ook al elders.

De Vrij treedt in de voetsporen van Jaap Stam (2001-2004) en Aron Winter (1992-1996), die in het verleden ook in het lichtblauwe shirt van Lazio speelden. De Westlander debuteerde op 9 december 2009 bij Feyenoord, waar hij 135 competitieduels (zeven doelpunten) afwerkte. In Rotterdam had hij een contract tot medio 2015.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen