RKC Waalwijk ziet Schet vertrekken en strikt Valpoort

28 juli 2014, 18:04

Arsenio Valpoort heeft in zijn proefperiode genoeg indruk kunnen maken op de ploegleiding van RKC Waalwijk. De Brabantse club heeft de aanvaller een tweejarig contract laten ondertekenen, zo meldt het op de officiële clubwebsite.

De komst van Valpoort is mede mogelijk gemaakt door het vertrek van Damiano Schet, die naar het Cypriotische AEK Larnaca transfereert. De in Amsterdam geboren Valpoort debuteerde bij sc Heerenveen in het betaalde voetbal en ging na een periode bij PEC Zwolle voor een avontuur bij het Hongaarse Ferencvaros.

"We zijn er trots op dat we een talentvolle speler als Arsenio aan onze voorhoede toe kunnen voegen. Arsenio is een voorhoedespeler die zowel op de flank als in het centrum uit de voeten kan. Met zijn fysieke kracht en zijn snelheid heeft hij meerdere wapens waardoor hij multifunctioneel inzetbaar is. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al nationale en internationale ervaring en hij is er enorm op gebrand om aan heel Nederland te laten zien dat hij echt heel goed kan voetballen", aldus algemeen directeur Remco Oversier. "Wij hebben Arsenio tijdens trainingen en oefenduels uitgebreid bekeken en zijn er van overtuigd dat hij een echte meerwaarde is  voor RKC."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen