Drie op rij voor Van Gaal na gewonnen penaltyreeks

30 juli 2014, 08:16

Louis van Gaal moest in de nacht van dinsdag op woensdag wederom een strafschoppenserie afwerken met een ploeg dat onder zijn leiding staat. Met zijn nieuwe werkgever Manchester United zegevierde de coach in het kader van de vriendschappelijke International Champions Cup na penalty's over Internazionale. Van Gaal en consorten hebben derhalve hun derde oefenzege geboekt

Zodoende geniet United nog altijd een ongeslagen status in haar oefencampagne. De Mancunians wonnen eerder met 7-0 van LA Galaxy, alvorens AS Roma met een 3-2 eindstand afgetroefd werd. Tegen Inter kwam de equipe van Van Gaal niet tot scoren, maar hetzelfde gold voor de opponent uit Italië, waar Nemanja Vidic zijn oude werkgever trof. De Servische verdediger speelde jarenlang op Old Trafford, maar werkt zijn wedstrijden nu in het shirt van Inter af.

United had, onder toeziend oog van ongeveer 61.000 toeschouwers, het betere van het spel. Het creëerde de beste kansen, maar kon deze niet omzetten in een doelpunt. In de strafschoppenserie profiteerden de koelbloedige spelers van de club uit Manchester van een gemiste penalty van Marco Andreolli, waardoor de winst toch binnen gehengeld werd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen