Zorgen bij Streppel: "Proberen er het beste van te maken"

30 juli 2014, 09:54

Willem II moet roeien met de riemen die ze hebben. De Tilburgse promovendus wil haar selectie graag van de nodige kwaliteitsinjecties voorzien, maar de financiële middelen laten te wensen over. Jurgen Streppel, hoofdcoach en technisch manager bij de Tricolores, vreest dat de situatie impact zal hebben op de prestaties van de Tilburgers in de Eredivisie.

"We proberen er het beste van te maken. Mensen denken dat wij wel even boven Excelsior en FC Dordrecht eindigen. Maar op basis waarvan? We hebben nog altijd geen centrumspits en maar vijf verdedigers", stelt Streppel tegen het Brabants Dagblad. Willem II heeft nog altijd geen hoofdsponsor gevonden en dat baart de trainer zorgen.

Ondanks het gebrek aan ruimte op financieel vlak, probeert Streppel positief te blijven. "De selectie bestaat uit allemaal leergierige spelers die voor elkaar willen werken. En een groot deel van de groep speelt al een tijdje met elkaar. Dat is een goede basis. Maar ik had gehoopt dat we na de tweede promotie in drie jaar de volgende stap zouden kunnen zetten", aldus de keuzeheer, die woensdag met zijn ploeg in Chambéry oefent tegen Saint-Etienne.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen