Hazard: "De kritiek op mijn WK-prestaties was terecht"

30 juli 2014, 11:51

Veel ogen waren op het afgelopen WK bij de nationale ploeg van België gericht op Eden Hazard, maar de sterspeler kon niet brengen wat er van hem verwacht werd. De aanvaller, die vandaag (woensdag) weer op het trainingsveld van Chelsea verscheen, is het eens met de kritiek op zijn functioneren in Brazilië.

"Vanuit persoonlijk oogpunt moet ik toegeven dat de kritiek op mijn prestaties terecht was. Ik heb geprobeerd om het maximale te geven, maar het is niet helemaal gelopen zoals ik had gehoopt. Op het EK 2016 in Frankrijk hoop ik uit te blinken", sprak Hazard in Sudpresse. De Belgen werden in de kwartfinales uitgeschakeld door Argentinië: "Als ploeg hadden we nog beter kunnen doen, maar verliezen van de finalist en tot de laatste acht landen van het WK behoren, is niet zo slecht."

Hazard richt zijn pijlen volledige op Chelsea, ondanks de geruchten dat Paris Saint Germain heil ziet in de komst van de Belg. "Er speelt helemaal niets. Ik blijf gewoon bij Chelsea. Ik ben op mijn plek bij Chelsea en wil met de club titels behalen. Vorig seizoen hebben we helemaal niets gewonnen. Als ik zelf minder doelpunten maak en minder assists geef in ruil voor titels met Chelsea, dan kan ik me daar helemaal in vinden. Ik herhaal: het doel is het winnen van titels."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen