Vertrouwen bij PSV: "Favoriet als we ons niveau halen"

30 juli 2014, 15:08

PSV heeft woensdagmiddag de afsluitende training voor de Europa League-ontmoeting met St. Pölten van komende donderdag (19.00 uur) afgewerkt. Na een prima verlopen oefencampagne begint het echte werk weer voor Phillip Cocu en consorten. De coach vindt dat zijn ploeg met een favorietenstatus aan de aftrap verschijnt tegen de Oostenrijkse club.

Cocu heeft de tegenstander uit Oostenrijk uitgebreid geanalyseerd, zodat hij weet wat hij kan verwachten. "Het zijn vaak spelers en clubs die je niet kent, dat hebben we nu aardig in beeld kunnen brengen", stelt de keuzeheer van de Eindhovenaren op PSV.nl. "Het is een ploeg die er enorm op kan vliegen. Ze kunnen heel erg vooruit spelen met veel druk en pressie, maar ze kunnen zich ook in laten zakken. We moeten voorbereid zijn op beiden. Als we doen wat we moeten doen en ons niveau halen, dan zijn we favoriet."

Luuk de Jong moet het in de punt van de aanval doen voor PSV. De spits maakte de overstap van Borussia Mönchengladbach en heeft zin in het treffen met St. Pölten. "Ik heb beelden van ze gezien en het is een team dat blijft gaan, ze wachten op foutjes aan onze kant en dat moeten wij proberen te voorkomen", weet De Jong, die vindt dat PSV veel progressie aan het boeken is: "We hebben in de voorbereiding laten zien dat we heel goed kunnen voetballen en ik heb ook gezien dat we belangrijke stappen gezet hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen