'Feyenoord plukt Basacikoglu snel weg bij Heerenveen'

30 juli 2014, 15:48

Feyenoord is in de zoektocht naar offensieve versterking uitgekomen bij Bilal Basacikoglu. Martin van Geel, de technisch directeur van de Rotterdammers, is volgens Voetbal International dicht bij een akkoord met de Friese club. Het ligt in de lijn der verwachting dat de vleugelaanvaller snel voor meerdere jaren door Feyenoord wordt vastgelegd. De deal kan vanavond (woensdag) of morgen al beklonken zijn.

In De Kuip wordt de negentienjarige Basacikogluals een directe versterking voor het eerste elftal beschouwd. Het jeugdproduct van Ajax kwam via Haarlem en amateurclub Pancratius in 2011 bij Heerenveen terecht. In Friesland kwam hij tot 24 optredens, waarin hij zes maal trefzeker was. Feyenoord zal diep in de buidel moeten tasten voor de jeugdinternational van Oranje, aangezien zijn verbintenis bij Heerenveen nog twee jaar doorloopt.

Feyenoord wil anticiperen op het vertrek van een viertal sterkhouders. Graziano Pellè (Southampton), Daryl Janmaat (Newcastle United), Bruno Martins Indi (FC Porto) en Stefan de Vrij (Lazio) zochten hun heil elders. Tegenover het vertrek van dit kwartet staat vooralsnog alleen de komst van de transfervrije Khalid Boulahrouz.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen