Van Ginkel terug bij Vitesse: "Mooi om hier weer te zijn"

30 juli 2014, 16:10

Marco van Ginkel maakte vorig jaar de overstap van Vitesse naar Chelsea, maar een zware knieblessure gooide het afgelopen seizoen roet in het eten voor de middenvelder. Vanavond (woensdag) speelt hij met Chelsea een oefenwedstrijd tegen Vitesse, de club waar het voor hem allemaal begon.

Het zal een speciale aangelegenheid worden voor Van Ginkel, aangezien hij meer dan honderd wedstrijden speelde voor Vitesse. "Het is mooi om terug te zijn. Ik heb hier bijna tien jaar gespeeld. Het is mooi iedereen weer te zien", zegt de middenvelder op de officiële website van Chelsea. Hij voelt zich naar eigen zeggen weer topfit. "Ik voel me goed. De knie is in orde."

"Ik heb geen problemen meer en na iedere wedstrijd voel ik me weer beter", vervolgt Van Ginkel, die weet wat hem te doen staat. "Speelminuten maken is het belangrijkste als je fit wil worden", stelt de tweevoudig international, die Chelsea waarschuwt voor de oefenopponent: "We kunnen zeker een goed Vitesse verwachten. Hun trainer (Peter Bosz, red.) wil goed voetbal met ze spelen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen