Groningen wil Kostic alleen verkopen bij "extreem bod"

30 juli 2014, 19:52   Bijgewerkt: 30 juli 2014, 23:36

FC Groningen laat Filip Kostic niet zonder slag of stoot vertrekken. De Trots van het Noorden heeft deze week een bod van VfB Stuttgart op de Serviër afgewezen.

Algemeen directeur Hans Nijland en technisch manager Henk Veldmate spraken in Duitsland met Fredi Bobic, technisch manager van VfB Stuttgart, maar kwamen niet tot een akkoord.

FC Groningen wil alleen nog maar met geïnteresseerde clubs onderhandelen bij een "extreem bod". Hoe hoog een extreem bod is, wil Nijland niet prijsgeven. "Laat dat maar aan de directie van FC Groningen over", vertelt hij aan RTV Noord. "Ik vind het naar de clubs die al geboden hebben niet chic om nu bedragen te noemen."

Nijland en Kostic hebben woensdag een gesprek gehad. Nijland heeft aangegeven dat de 21-jarige aanvaller zich dit seizoen op FC Groningen moet richten. Kostic reageerde teleurgesteld, maar heeft begrip voor het standpunt van de club en is volgens Nijland "gebrand op een goed seizoen in de Euroborg".

Eerder meldde ook Sporting Portugal zich in Groningen voor Kostic, maar ook het bod van de Portugezen was in de ogen van Nijland ontoereikend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen